Om meg

Jeg heter Silje Michaela Kvalheim er 33 år og er født og oppvokst i Drammen, på Åssiden. Har bodd de siste 6 årene i en husbåt ved Svelvik( men jobber i Drammen), som jeg i dag deler med min samboer Arnfinn, vår datter Indra og hund Lykke. Jeg har jobbet som dansekunstner og koreograf, samt med film de foregående årene. I tillegg har jeg drevet mye med undervisning, yoga, vært personlig assistent i en årrekke, gartner, i butikk m.m. Min arbeidserfaring er variert og bred. Jeg har reist mye, opplevd mye og lært mye. Etter mange år med en uforutsigbar kunstnertilværelse bestemte jeg meg i 2014 for å endre kurs. Jeg ønsker å være mer sammen med dyr, og være mer ute i naturen, og samtidig være min egen sjef. Da så jeg ingen bedre løsning enn å etablere en hundelufte bedrift! 
Vedsidenav jobb og familie driver jeg mye med yoga, går turen i skogen med hunden min Lykke, og er med gode venner. 
 
Erfaring.
Jeg er vokst opp med hund, og har hatt hund hele livet. Jeg er veldig opptatt av og engasjert i dyrs velferd, og liker å tilbringe tid med dyr. Spesielt hunder og hester. Lykke Hundelufting AS har eksistert i 2,5 år. Jeg jobber i hovedsak alene, men har av og til med meg noen faste fra NAV som er med som arbeidsopplæring.  
Har også jobbet en del med hester, både terapiridning og ulike kunstprosjekter med hest. 
 
Trygghet og flokk.
Det viktigste hos oss er at hundene trives. Jeg streber etter å sette sammen en god flokk hver dag, hvor alle hundene trives og kan være seg selv. Når det ikke er båndtvang går hundene løse, og vi går mellom 1,5-2 timer i skogen, i terreng. Når det er båndtvang går hundene enten i hvert sitt bånd, eller i kobbel. Å gå i kobbel kan være en utfordring for noen, men når hundene kjenner hverandre godt skaper det sterkere bånd og trygghet i flokken. Jeg tar imot alle slags hunder foruten aggresive hunder, og de transporteres i godkjente TUV bur. 
 
Utdannelse.
Jeg er utdannet danser fra Kunsthøgskolen i Oslo. 
 
 
 
 
 
 
Silje Michaela Kvalheim | Vårveien 4, 3024 Drammen - Norge | Tlf.: +47 48355721 | lykkehundelufting@gmail.com